Echipa EXPROM

#EusuntExprom

Brandurile sunt făcute de oameni pentru oameni.

Fiecare companie are ca scop, prin serviciile sau produsele comercializate, rezolvarea nevoilor sau dorințelor altor oameni. Astfel, în ordinea firească a lucrurilor, la Exprom punem accent pe oameni. Investim în dezvoltarea competențelor acestora, îi încurajăm să-și atingă potențialul și, poate cel mai important, le oferim oportunitatea de a avea un raport viață profesională – viață personală echilibrat.

Lucrăm cu oameni talentați, fericiți și care tratează fiecare client cu dedicare și entuziasm. De aceea, partenerii Exprom sunt, întâi de toate, partenerii lor. Iar asta face diferența, care se reflectă cel mai bine în performanța generală a companiei.

Lucian NEDELCU

Director General


Cifre cu viață
Un om și un vis, care și astăzi strălucesc cu aceeași forță, au reprezentat fundamentele a ceea ce Exprom este astăzi…

Constantin MOCANU

Expert Contabil


Contabilitate cu abilitate
Constantin este un om obișnuit cu cifrele…

Mihaela NEDELCU

Economist


Contabilitate ca o artă
Mihaela este o persoană multilateral dezvoltată…

Victorin DAVID

Expert Contabil


Omul cuminte și cu minte
Victorin este unul din experții contabili ai companiei Exprom…

Raluca ȘANDRU

Analist Financiar


Picasso pe o pânză de Excel
Raluca este Analist Financiar și cea care face cifrele să vorbească…

Lăcrămioara ICHIM

Specialist Resurse Umane


Suflet cu chip de om
Lăcrămioara, cu toate cunoștințele acumulate, știe cel mai bine cum să fie om…

Exprom recrutează!

Deși este un loc despre și condus de oameni care se pricep cel mai bine la bani, Exprom este și un loc în care resursa umană este la fel de valoroasă ca cea financiară.

Suntem o echipă tânără, avem 21 de ani de experiență pe piața financiară-contabilă-fiscală și îți promitem că în firma noastră vei găsi mai mult decât un loc de muncă. Aici înțelegerea este la ea acasă, discuțiile deschise sunt binevenite, iar părerile argumentate sunt încurajate.

Cât despre locul nostru pe piață, îți spunem doar atât: deși am primit nenumărate recunoașteri pe plan local și național, noi credem că nu suntem cei mai buni. De aceea ne străduim mai mult și învățăm continuu.

Dacă ți-ai regăsit principiile și ești curios/curioasă cum poate înflori cariera ta într-o echipă care pune accent pe calitatea umană, te invităm să-ți îndrepți atenția spre pagina de cariere.

VINO ÎN CASA CU CIFRE!