Parteneri

Relațiile de încredere construite cu partenerii noștri sunt, de departe, cea mai importantă reușită a companiei noastre. În cei peste 21 de ani de când activăm în domeniul financiar-contabil și fiscal am fost alegerea a peste 208 clienți, care ne-au adus în portofoliul Exprom peste 152 business-uri. De ce ne aleg, aflați direct de la partenerii Exprom:

Delia Lăzărean - Manager Financiar

Arcadia - Spitale și Centre medicale


„Lucrez cu Exprom de peste 13 ani ca furnizor de servicii integrate de fiscalitate, contabilitate, audit, controlling, bugetare și analiză financiară.

Apreciez foarte mult la ei comunicarea clară, documentată, deschisă și promptă.

Experiența, expertiza și viziunea asupra aspectelor economico-financiare și de business, fac din Exprom un partener de încredere.

Pentru mine, Exprom reprezintă garanția lucrului bine făcut de la început.”

Cosmin Tobolcea - Director General

Pro Toby


„Colaboratorii noștri de peste 15 ani, echipa Exprom s-a remarcat mereu prin profesionalism, calitate și corectitudine. Prin experiența vastă și educația continuă în domeniul contabilității și fiscalității, a reușit să devină un partener de încredere pentru compania noastră, oferind o comunicare permanentă și soluții legale, corecte și eficiente, pentru a ne asigura performanța business-ului.

Întreg personalul calificat și pregatit al firmei Exprom, ce lucrează în echipe pe domenii stricte, are grijă ca înregistrarea, manipularea, gestionarea și înregistrarea sarcinilor zilnice de contabilitate să se facă în concordanță cu respectarea standardelor profesionale și a reglementarilor legale, astfel încât am reușit să ne concentram pe activitățile principale ale firmei noastre, fără a fi distrași de alte sarcini.

Recomandăm cu toată încrederea echipa Exprom și le mulțumim pentru colaborarea excelentă pe parcursul acestor 15 ani și a celor ce vor urma.”

 

Sabina Ciobanu - Manager General

HD Networking


„Când business-ul a început să crească, am știut că avem nevoie de un partener de încredere, care să ofere servicii prompte de contabilitate, dar și servicii conexe.

Așa a început relația de parteneriat dintre noi și Exprom.

Noi am găsit în aceasta echipă un sprijin în dezvoltarea firmei noastre, motiv pentru care o recomandăm cu încredere.”

Adrian Rîndașu - Managing Partner

Edurom


„Lucrăm cu Exprom de mai mult de 5 ani și suntem extrem de mulțumiți de calitatea serviciilor pe care le primim.

Exprom ne susține atât cu servicii complete de contabilitate, cât și cu consultanță financiară și fiscală.

Îi recomandăm cu toată încrederea partenerilor noștri și potențialilor clienți.”

Marius Bărceanu - Director General

Sonovision România


„De aproape 10 ani Exprom este subcontractorul Sonovision România pentru servicii de contabilitate, salarizare și Resurse Umane. În această perioadă am dezvoltat o relație de deplină încredere care a condus mai degrabă la un parteneriat decât la o relație client-subcontractor.

Motivele care ne-au convins sunt profunda înțelegere a legislației și a normelor în vigoare, profesionalismul, puterea de sinteză și dedicarea, dublate de un simț moral și al corectitudinii.

De-a lungul anilor am avut ocazia să avem, față în față, specialiștii Exprom cu auditori de la cele mai mari case de audit din Europa. În fiecare caz, fără excepție, prestația lor a fost la nivelul expectanțelor sau chiar le-au depășit.

Parte din succesul operațiunilor noastre în România se datorează și serviciilor partenerilor noștri de la Exprom.”

ECHIPA NOASTRĂ DE EXPERȚI VĂ STĂ LA DISPOZIȚIE!

Oferim clienților informații realiste și soluții concrete, ce le vor permite luarea celor mai bune decizii în afaceri.