Lăcrămioara ICHIM

Lacramioara Ichim - Specialist Resurse Umane

Lăcrămioara ICHIM

Specialist Resurse Umane

Suflet cu chip de om

Lăcrămioara, cu toate cunoștințele acumulate, știe cel mai bine cum să fie om. Iar noi credem că se pricepe de minune la asta!

O persoană complexă, cu drepturi depline în HoReCa, aceasta și-a serbat majoratul în domeniul ospitalității. Dar cum viața cu-ale sale drumuri nu-ncetează să ne surprindă, ea a acceptat de curând să dea curs unei pasiuni mai vechi: resursele umane.

Cu o fundamentare temeinică în domeniul HR și experiență în gestionarea celui mai important capital al unei firme, omul, Lăcrămioara s-a pliat perfect în echipa Exprom.

Pentru Lăcrămioara, reușitele s-au fundamentat în timp și prin muncă, iar astăzi se ocupă de salarizarea partenerilor noștri și de gestionarea resurselor umane.

Ca principii după care se ghidează în viață, respectul pentru munca oamenilor și echilibrul în acțiunile întreprinse sunt două caracteristici care ocupă un loc de cinste în setul său de valori.

Experiența sa de viață vine să încununeze cu înțelepciune formarea și realizările profesionale. Astfel, Lăcrămioara a urmat specializarea Matematică-Informatică, și cum ospitalitatea a fost prima sa dragoste, a ales să urmeze specializarea de Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, ca mai apoi să obțină calificarea de Inspector de Resurse Umane.