Despre Companie

Expertiză în servicii financiar-contabile, fiscalitate și soluții de business personalizate din 1998

Exprom - experti contabili in Iasi
208

Clienți

Exprom - experti contabili in Iasi
152

Business-uri gestionate

Susținem prin activitatea noastră dezvoltarea antreprenoriatului românesc și contribuim la creșterea valorilor și promovarea excelenței.

Prin acțiuni de educație financiară, consultanță pliată pe nevoile clienților și accentul pus pe implicarea 100% în fiecare parteneriat, sprijinim managerii în luarea de decizii de business rentabile.

Totodată, ne propunem să aducem plus valoare prin munca noastră. De aceea, serviciile noastre urmăresc:

  • eficientizarea fluxurilor operaționale pe specificul activității, astfel încât să puteți lua decizii de impact, atunci când acestea se impun;
  • uniformizarea informației contabile, astfel încât să transpună realitatea economică în imagini, care să reflecte evoluția companiei și riscurile existente;

Și facem toate acestea într-un limbaj universal, ușor de înțeles și interpretat pentru toți angajații tăi, indiferent de aria de expertiză. Astfel, cu noi ai siguranța faptului că vei ști să iei cele mai potrivite decizii și să aplici politici de management financiar care îți vor salva timp, bani și care îți vor eficientiza procesele la maximum.

Dacă îți dorești să ne cunoaștem și să vedem cum te putem sprijini în drumul afacerii tale spre succes, te invităm la o discuție la sediul nostru sau în compania pe care o reprezinți!

Misiunea noastră

Contribuim la dezvoltarea pieței de profil și șlefuirea noilor talente, astfel încât ne-am făcut o misiune din educația financiară.

Transformăm acest obiectiv organizațional în realitate, atât prin materialele informative puse la dispoziția publicurilor cointeresate, cât și prin fundamentarea unui proiect de viitor, ce are în vedere livrarea de cunoștințe practice persoanelor care doresc să își dezvolte aptitudinile economice.

Valorile noastre

Onestitate

în fiecare cuvânt.

Flexibilitate

în fiecare acțiune.

Dedicare

în găsirea celor mai eficiente soluții.

Confidențialitate

în demersurile întreprinse.

Afilieri

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România
(C.E.C.C.A.R.)
Camera Auditorilor Financiari din România
(C.A.F.R.)
Camera Consultanților Fiscali
(C.C.F.)
Controller Institut România
(C.I.R.)