Raluca ȘANDRU

Raluca Șandru - Analist Financiar

Raluca ȘANDRU

Analist Financiar

Picasso pe o pânză de Excel

Raluca este Analist Financiar și cea care face cifrele să vorbească în mod vizual. Un om al rațiunii și o fire extrem de implicată, Raluca este omul care știe să-ți spună cu acuratețe unde-s banii tăi.

Pentru ea, bugetele nu mai au niciun secret și cum tot ce este nou o provoacă, și-a propus să ducă performanța la un cu totul alt nivel. Astfel, pornind de la un buget de venituri și cheltuieli, Raluca a dezvoltat, cu abilitate de inginer, aplicații care îți spun în timp real care sunt tendințele companiei tale și ce procese creează  disfuncționalități în tot sistemul.

După analiza datelor, Raluca realizează recomandările care te vor ajuta să-ți reduci costurile și să-ți maximizezi profitul. Și nu e acesta, oare, tocmai rațiunea unei firme de a exista?

CV-ul Ralucăi arată ca un labirint al cifrelor, în care și-a croit cu îndrârjire drumul. Venind din zona matematică-informatică, a urmat cursurile de Contabilitate și Informatică de Gestiune, ale Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, dar și studii aprofundate de control și management financiar.